Farandula Time (CSA Carcaixent 57-41 Chem Mecanitzats VDBA)

Tercera jornada de lliga que ens portava a la sempre complicada pista de Carcaixent. Buscavem aconseguir la segona victòria de la temporada, després de l’aconseguida la passada jornada a Algemesí front al CB Oliva.

Desde l’inici del primer quart no desenvoluparem un bon joc en atac que ens permetera aconseguir ritme anotador, i en defensa no aconseguíem detindre les penetracions a cistella dels rivals. Així al final del primer quart l’equip local ja havia obert al marcador una diferència de 10 punts, aconseguint anotar 23 punts. A partir de la meitat del segon quart començarem a augmentar la intensitat defensa i a reduir l’anotació de l’equip local. A pesar de la millora en defensa, en atac no agafavem ritme, per el que la diferència al marcador es mantenia.

A la segona part seguirem millorant en defensa per tractar de reduir la diferència al marcador, no ho aconseguirem, perque en atac definitivament no va ser el nostre dia i no vam ser capaços de trobar solucions que ens permeteren anotar. Al final l’avantatge obtingut al primer quart per l’equip local va ser decisiu junt a la nostra falta d’encert al llarg del partit.

Després d’aquesta derrota seguim treballant per millorar el nostre joc i aconseguir una major regularitat al llarg de la temporada. Aquesta setmana tornem a jugar a Algemesí, en aquesta ocasió front al CB Iris Contestano.

Les meues notes:

Aquesta setmana poc que destacar per la nostra part, així que tan sols posaré les notes, sense afegir les descripcions.

 ‘Xoumin’: (6.5)

‘José Tomás’: ()

‘De Colo’:  (6)

‘Enci-Sam’: (6)

‘Flayer’: (6)

‘A. Millan’: (6)

‘Gigi’: (7)

‘Harangody’: (6)

‘Miura’:  (6)

‘Usain’:  (6)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s